Platform voor de levensmiddelen-en drankenindustrie
pH studiedag

pH studiedag

De ELSCOLAB technische seminars zijn alom bekend. Ze zijn informatief, praktisch en vooral interactief. Dit past in hun missie om jou als professional te informeren over de actuele trends en mogelijkheden. Ontdek alvast de pH studiedag, die gepland staat op dinsdag 12 november 2024.

Wat kan je verwachten?

Als expert in process metingen zoals pH, zuurstof, CO2 en geleidbaarheid, informeert Elscolab u over de vele valkuilen die u tegen kunt komen op het gebied van de pH-meting.

Specialisten serveren u feiten en wijzen op steeds terugkerende oorzaken van meetafwijkingen. Het seminar geeft u een heldere kijk op aspecten zoals kalibratie, validatie & controle, maar gaat ook verder in op de toegevoegde waarde van moderne technieken zoals digitale sensorplatformen, “Non-Glass” sensortechnologie en automatisering.

Elscolab geeft u tips voor het oplossen en voorkomen van uw meetproblemen via een gebalanceerde mix in presentaties en levensechte simulaties van meetopstellingen in live video! U krijgt als deelnemer een inspirerende kijk op onder meer het effect van de temperatuur op een pH meting en wat er fout kan gaan bij kalibratie.

Voor wie is dit seminar bedoeld?

De meest ervarene krijgen antwoord op onopgeloste vragen en nieuwkomers krijgen een heldere kijk op één van de meest toegepaste on-line metingen in industriële productieprocessen, kwaliteitscontrole en waterbehandeling. Kortom voor iedereen die in aanraking komt met de parameter pH geldt: dit seminar mag u niet missen!

Bekijk de volledige uitnodiging en ontdek alle aanvullende informatie op de ELSCOLAB-website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details